Focus & AT | B-Boy & B-Girl Dojo

Suomen menestykseimmän katutanssiryhmän AT & Focus toimivat oppainasi tämän tanssilajin peruspilarien pystyttämisessä. Sen lisäksi että he ovat molemmat saanet tanssijoina maailmanlaajuista tunnustusta, ovat he hyvin arvostettuja opettajia vahvan perustansa ja kulttuurillisen tietopohjansa ansiosta.

Anniina "AT" Tikka

AT on tehnyt historiaa näyttämällä, että naisetkin pystyvät voittamaan suuria ja arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja tässä miesvaltaisessa lajissa. Hän on muun muassa avoimen sarjan Suomen mestari, ainoa naispuolinen IBE footwork -mestari, WDC Japan -mestari, sekä kaksinkertainen Hip Opsession b-girl -mestari. Kilpailumenestyksestään huolimatta hänen suurin intohimonsa on tanssiminen ringeissä, joissa kulttuuri on aidoimmillaan. AT on yksi maailman arvostetuimmista b-girleistä ja hänen tyylinsä on vaikuttanut moniin tanssijoihin ympäri maailmaa.

Jussi "Focus" Sirviö

Suomalaisen katutanssin ikonina ja suomalaisen hip hop -kulttuurin sanansaattajana tunnettu Focus on tanssinut yli 20 vuotta ja voittanut yli 50 kilpailua. Hän on opettanut tuhansia tanssijoita ympäri maailmaa ja tuomaroinut maailman isoimmissa katutanssitapahtumissa, kuten esimerkiksi Battle of the Year, R-16 ja Juste Debout. Kilpailusaavutuksiin kuuluu muun muassa kolminkertainen Circle Kingz -mestaruus, Rock Steady Crew Anniversary -mestaruus, sekä ensimmäisen European Official Concrete Battlen voitto. Focus on yksi Flow Mo Crewn ja Saiffa – Flow Mo Dance Schoolin perustajajäsenistä. Katutanssin saralla Focus on tehnyt lähes kaiken mahdollisen, eikä tahti näytä hidastuvan.